Du er her: Forside » Nyheder

Nyheder

Glasværket knuser Korsørs krise

Kalenderen siger højsommer, og det er det også ved at være, på erhvervsejendommen glasværket i Korsør. Nye lejere kommer til, og eksisterende lejemål udvides. Senest har byens fysioterapeuter udvidet, med en ny gymnastiksal på 216 kvm., en halv gang oveni det eksisterende lejemål.

Nu kan vi tilbyde flere hold en langt mere specialiseret træning, for de nye faciliteter giver os bedre muligheder. Det gælder både de eksisterende hold, f.eks. Parkinson patienter, men fremover kan vi også tilbyde forebyggende behandlinger af forskellig karakter, siger en af ejerne af Fyshuset, fysioterapeut Kasper Hejlesen.

De øvelser der laves i Fyshuset, foregår indimellem til tonerne af høj musik, og det er netop hvad nodehandler Bent Paaske beskæftiger sig med. Han er en af de efterhånden mange små én mands ejede virksomheder, der har fundet sig til rette på Glasværket.

Jeg er vokset op i Frederikshavn, 100 meter fra Kattegat, og efter en del år i København, landede min kone og jeg i Skælskør. Herfra er der jo ikke langt til Korsør, og det gode havnemiljø omkring glasværket, og jeg er meget tilfreds med både prisen og servicen. Her har man gode faciliteter, og der er også naboer, hvis man har brug for at pleje det sociale, siger nodehandler Bent Paaske, en af landets blot to nodehandlere.

Skrevet af Steffen Christensen, d. 03-08-2014