Om Glasværket

Ejendommens størrelse betyder, at vi er i stand til at opfylde næsten ethvert behov for dig og din virksomhed, hvad enten du er nystartet og behovet er et enkelt kontor med adgang til fælles faciliteter, eller I er en igangværende virksomhed, som har brug for nye rammer.

Vores lejemål spænder lige fra det mindste kontor på 15 m2 til den største virksomhed på 4.000 m2.

glasværket ligger centralt i Danmark, lige ud til vandet og med en naturskøn udsigt over Korsør Nor. Vi har de fysiske rammer til din virksomhed. Du bestemmer hvordan de skal fyldes ud.

Danmarkskort

Præsentationsvideo

Mission, vision, værdier

I huset har vi nogle værdier, en mission og en vision. Værdierne er vores hovedpunkter vi fokuserer på i huset, med underbyggelse af værdierne skabes missionen som tolkes i et fremtidigt stadie i visionen.

Kerneværdier

Fleksibilitet

Netværk

Tryghed

Mission

“At skabe et aktivt og mangfoldigt erhvervscenter, som rummer en stor variation af virksomheder, hvor de enkelte virksomheder kan finde sparringspartnere på kryds og tværs og hvor stedet bliver sin egen kulturbærer.”

Vision

“Ingen erhvervsvirksomhed i Slagelse kommune og omegn skal etablere sig eller flytte, uden at have været omkring glasværket.”